Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Den blonda tjejen där borta i solen

Ser du henne?


Näe, inte jag heller...

Inte längre


Förut såg jag henne

Klart och tydligt


Men nu är hon liksom osynlig

för mig


Men jag tänker på henne ibland

och undrar

vems fel var det

egentligen?




Kommer hon komma tillbaka?




Eller är jag osynlig för henne också?




Fri vers av malleliten
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 20:48



Bookmark and Share


  ingen
vackert.
du är duktig!
2009-08-19

  ingen
vackert.
du är duktig!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

malleliten