Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

creep

En världs stridsflygplan

in i huvudet
genomborrar varje cell
exploderar imploderar
det blir ingenting kvar

bara tomrum
om ens det
jag är en idiot
hör inte hit.




Fri vers av en människa
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en människa