Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"you make me thank god for every mistake that I did, because it led me down this path to you"


the butterfly effect

Fröken T
vilka spöken i mitt huvud du givit mig
fröken T
jag förmår inte ens skriva ditt namn i stumma bokstäver
fröken T
du traumatiserade mig

vänner säger att du är en del av mitt förflutna
att jag borde lägga dig bakom mig
men hur ska jag kunna förtränga det bästa året i mitt liv
utan att upplösas

du formade mig när vi slöts samman
våra sår läkte i varandra
och tog jag ett snedsteg över gränsen fanns du alltid där
som min motvikt
att dra mig tillbaka

och det som svider mest är väl att såren efter dig
var självförvållade
att hade jag haft dagens insikt då
hade mitt liv varit annorlunda

jag har tänkt på dig varje dag sedan vi skildes åt
och undrar
om jag någonsin kommer att träffa någon annan
som är dum nog
att älska mig




Fri vers av BaraOrd
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd