Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsnö

sommaren är lycklig alltid.
nästan.
solen skiner, fjärilar flyger, skratt.

alla är glada alltid.
nästan.
skämt, lekar, bad.

alla är kära alltid.
nästan.
pussar, mys, span.

vädret är fint alltid.
nästan.
sol, varmt, inga moln.

sommaren ljuder
drömmar återkommer
minnen minns
tankar upprepas

här finns inte alltid
här faller fortfarande snö.
här faller Sommarsnö




Fri vers av frail
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-07 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frail