Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To late

Keep your heart broken
So I can fix it
Keep your head up hige
So you can look down on me
Keep your love for me inside
So I don’t cry the day I leave you




Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone