Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De första stegen ska gå till dig


Numret

Du ska få veta
först av alla
när den dagen kommer
för det gör den

Jag lovar att ringa och tala om
det har jag lovat mig själv
att det första numret jag slår
går till dig
du av alla jag känner
det är du så värd
allt
allt

Jag ska ringa dig
vara hemlighetsfull
Kanske inte säga allt..
sen ska du få se
den dagen kommer
för det gör den

När jag får uppleva mina första steg
- igen

Då ska du få veta
först av alla
Jag lovar att jag ska ringa och tala om
det har jag lovat mig själv
att det första numret jag slår
går till dig
du av alla jag känner
det är du så värd
allt
allt

och när du får se
ska jag gå
fram till dig
när jag är nära dig
då ska jag slänga mig
i din famn

Du ska få veta
först av alla
när den dagen kommer
för det gör den

De första stegen ska gå till dig




Fri vers av ewew1
Läst 363 gånger
Publicerad 2009-08-24 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ewew1
ewew1