Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kamera var tyvärr inne


Haiku 24/8-09

höstkänslor på gräset

två sädesärlor så nära

sommarfrieri sker redan nu

090824




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo