Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRUKTSOCKERRIKET

tillåt mig återvända

till minnenas galax

jag återkommer strax

vad som helst kan hända

i detta äventyr

där mina tankar styr

fruktsockret kan florera

när jag är regissör

och fiendskapen dör

allt kan optimeras

i bild, i tal och ton

i denna konstruktion

mitt tolkningsföreträde

är tämligen totalt

som bara jag har valt

allt är bara lekar

men ur stoj och glam

växer allvar fram

går dit drömmen pekar

finns skattkammaren där

så är det där jag är

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090824




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 17:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Fint formulerat om den tillflykt vi äger inom oss, i minnen och drömmar.
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP