Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet

HATA alla svåra val som måste bli rätt
HATA alla vänner man ska förlora
HATA att växa upp
HATA att bli äldre
HATA att bestämma sin framtid då man är ung
HATA allt nytt
HATA allt farligt
HATA min rädsla
HATA kärlek som brister
HATA alla puckon
HATA läxor
HATA pressen som vilar på oss
HATA att känna sig liten fast jag växer och blir bara större
HATA att man gråter för det minsta saker då det finns folk som har det mycket värre
HATA orättvisor
HATA rasism
HATA mobbing
HATA sorg
HATA misshandel
HATA allt hat

ÄLSKA DOM SOM BRYR SIG OCH SOM ÄR ÄLSKLINGSBARA, ÄLSKA ALL KÄRLEK, ÄLSKA SÅ MYCKET DU KAN FÖR DET SPELAR INGEN ROLL HUR MYCKET DU HATAR, EFTERSOM ATT DET DU ÄLSKAR KOMMER ALLTID ATT BETYDA MER




Fri vers av Eimmy
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eimmy