Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usain Bolt

spring för ära och berömmelse

spring för evolutionen

spring för nationen

de gamla grekerna skulle vara stolta




Fri vers av Psychomodo
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psychomodo
Psychomodo