Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ensam





                                            Så möttes vi igen

i min dröm

Du hade kännt

på dej

att jag inte mådde bra

Att de mörka makterna

var på offensiv igen...

Jag la mej på mage

&

du lade dina saker

på min rygg

&

uttalade dina

magiska ord

&

både min svartaste

sorg & smärta

&

ljuvaste

lättnad & glädje

vällde ut ur de barrikaderade rummen

i min själ

Men med dej är jag ju inte rädd

Du älskar ju mej

Vi älskar ju varandra

Även fast det inte blev vi

Hur många gånger ska du rädda mej?

Jag gråter inombords idag

men jag är inte ensam.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-26 20:37



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En mycket fin innerlig dikt,

som förmedlar en stark tacksamhet och ett skifte,

en dikt som berör, bokmärker för framtida läsning,

tycker bra diker är värda det.

applåder och kul att du e tillbaka.
2009-08-27

  glittertindra
fin.. berör.. :)
2009-08-27

  mare VIP
Fin läsning......
2009-08-27

  Nanna X
gillar: "du lade dina saker på min rygg". undrar vad det var för saker?
2009-08-27

  Suzy med punkterna
Berörande fint..........
Att någon finns där trots allt
2009-08-26

    ej medlem längre
Vackert och djupt skrivet!
2009-08-26

  ettjag
vackert, sorgligt och vackert....bra!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP