Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dig och mig

Solen     stjärnorna     ljuset

skuggorna   och   livet

Ta inget för givet.

I allt döljer sig en kärlek bortom ord.

I dig och mig och alla på vår jord.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-26 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppleendedallrande
2009-08-27

  etthjärtaäralltidrött
stora stillsamma vackra
ord om det som är
2009-08-27

  livsdans
Skönt!
2009-08-27

  Miss Mod
Tacksamhet, när den är som en gåva.
2009-08-27

  peter markurth
mkt fin
2009-08-26

  sulimaa
Vacker tacksamhet inför livets storhet...
2009-08-26

  walborg
Innerligt tack för denna fina varma dikt att vila i och ta emot.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP