Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske?



kanske - någon gång - på någon plats

kanske - tidigare - eller senare

än vad mänskligheten trott


kanske - pånyttfödelse




Fri vers av livetefteråt
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-27 18:51



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Helt säker.....
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

livetefteråt

Senast publicerade
kanske?
i varje, hos varje
* Se alla