Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite konstig en.. Men men..


Så där.



Den hörde när dörren slogs igen med en duns.
Den hörde tunga steg.
Den hörde början på slutet.
… Och Den slutade att lyssna.



Den såg honom komma fram, med en knuten näve.
Den såg denna knytas och lyftas upp.
Den såg framtiden.
… Och Den slutade att titta.



Den kände en smak av järn… följt av en bultande smärta.
Den kände en hand klämma åt.
Den kände inget andetag.
… Och Den slutade att känna.



Den förstod att det var så där.
Den förstod att han var så där.
Den förstod att Den var så där.
… Men Den förstod inte varför




Fri vers av Busunge
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Busunge
Busunge