Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baby I need you

All that's discovered from our conversations
is your twisted hallucination.

Making every promise empty
Throwing your heart at me.

Baby, I need you...

Baby, I need you...

Baby, I need you away from me.




Fri vers av Busunge
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-01 21:02



Bookmark and Share


  Drömkram
Fint! Kram
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Busunge
Busunge