Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veldig poetisk dikt, erotikk, må tolkes:):) kLemmer Ina


Himmellegemet

Skjenk meg
midnatts
honning og ditt
begjær

i en krukke
mal huden min
med deg
du

tindrende
månegjemsel

nyt saftene
fra kroppen min
sødmen stiger

til vandrestjernen
skyll meg

i midnatts
grødens

sjøsprøyt




Fri vers av Ina
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-08 18:23



Bookmark and Share


  Janjohan
Myser och läser norskt. Vilken poesi!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ina