Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... SÅNG ....


Du kanske inte tror det du ser

Se på mig öppna dina ögon

Jag vill visa dig, ja jag vill visa dig

Kom lite närmre så ska jag visa dig

Bli inte rädd låt mig bara visa dig


Du kanske inte tror det du ser

men det enda jag ber

Att bli inte ledsen och lyssna det du hör

Jag skulle vilja hoppas att ingenting förstör

Men här står jag i natt och dag

Inför världen men särskilt för dig

Följ med i färden tillsammans med mig




Fri vers av maria laakso
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maria laakso
maria laakso