Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hearts<3

Im Heart brooken too many Times
Cause' of your words
Their like knifes In my heart
I have Forgiven and I have forgett but
at this stage I'll nead a Miracle too heal this
heart...




Fri vers av J.K Rowling-fan!
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.K Rowling-fan!
J.K Rowling-fan!