Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En befriad packhäst

De flesta är tyngda av

fängslande stenar av minnen.

Man släpar dem hit och dit med ett fasligt slit

i tron på att de är det viktigaste man har.

Här finns ju alla "svar".

Men vilket uppfriskande ljud

gnäggandet från en packhäst är,

när dess börda lyfts av

och den sedan i frihet kan ströva

på nyutslagna blomstrande ängar.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 19:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den befrielsen låter som något ljuvligt!!
2009-08-31

  Miss Mod
Alla packhästar borde befrias, vad härligt!!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP