Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterminne

Ensamma sorgsna flicka
som tog min hand i snön
en natt i januari
och bad mig följa henne hem

Hon slet mig ur famn
lade sig omkring mig
förde mig vilse
långt in i hennes land

Sånger jag sedan länge glömt
sjöng för mig
i hennes blå ögon
djupa som älven där hon bor

Jag blåste på hennes namn
och det försvann
så som jag önskade

-var söker hon det nu?

Ensamma sorgsna flicka
som aldrig bad om lov





Fri vers av Sofia Westman
Läst 712 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Westman
Sofia Westman