Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insbränd


Aldrig är det perfekt
aldrig nog så nära bra
bara felfelfel

Hur ska jag kunna vara rätt för någon
när jag är så jävla fel för dig?

Jag vet hur det svider i din tunga att ge beröm
och jag vet varför jag jag är okapabel att säga rätt
varför jag gömmer mig bakom kryptik

Du gör mig så jävla instängd
och visst är det enklast så
en förseglad mun och sönderklämt hjärta
är så mycket enklare än en gapkäft

Att snäsa är enklare än att knipa
hatar att jag tar efter
blir som dig
iskall och brinnande

Fan vad jag vill stampa på dig när du brännmärker
mig till din avbild.




Fri vers av annaaaa
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 20:22



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
det svider fan för vissa att ge beröm, det är sant.


bra frustration i texten, jag gillar den mycket.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa