Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom vid bordet i garnaffären ikväll vid stickcaféet


Det lilla ljus jag har

Det är måndag kväll och sista
augusti

höstens aktiviteter har börjat
med att några damer i våran
bruksort samlas kring ett bord i
garnaffären där de har stickcafé

färdigbredda smörgåsar ligger på
ett fat och en doft av kaffe och te sprids
i lokalen

det är då jag ser ljusen på ett fart
och plötsligt blir jag att tänka på

en sång en gång för längesedan som
jag sjöng ofta som barn

Det lilla ljus jag har det ska få lysa
klart

lysa klart, klart, klart, lysa klart

det lilla ljus jag har på mitt bord
lyser klart i höstens mörka tid
och ger mig frid

090831





Övriga genrer av sajo
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-31 21:45



Bookmark and Share


  Maria T
Så trevligt ni har där i stickcafeet.
Nu ska jag sätta igång att virka små nallar
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo