Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svaret finns i mer än en tappning (återfinns på fler än en enda plats) men svaret är ändå just ett och samma


En gåta nr 872 (nu med svaret)






Ledtråd
Entire state building


svar
Vita huset

(kan med fördel sökas
såväl i usa som i ryssland)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-09-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP