Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högst osmaklig konsthistorisk tilldragelse, ur 'Makabra hörnets sanningar'


Stor konsthändelse för någon tid (sedan)






Hitler sägs
ha varit konstnär

andra världskriget
samt dess utbrott
var en del av hans verk




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 19:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad? Jag hörde inget
2009-09-01

  Svart svan
Vem sa det?
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP