Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina händer

Öppna dina händer om du vill känna

kärlekens hand i din.

Som ett eko ur bergets djup

kastar sig glädjens hästar

utför livets okända stup.

När varje ögonblick dör

föds ett nytt som är levande vibrerande.

Till denna livets ljuva musik

sjunger likt en nyutslagen ros

hjärtat sin älskande sång.

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-01 22:11



Bookmark and Share


  Miss Mod
Så fint om livet, med öppna händer.
2009-09-05

    Maria Malm
Detta var vackert!
2009-09-04

  Rachel Roth
tycker om denna!
2009-09-03

    ej medlem längre
Enkel gest
stor verkan
2009-09-02

  poetryGirl
vackert
2009-09-01

  sulimaa
Nemen åhh så vackert!! Den här tycker jag mycket om...När varje ögonblick dör föds ett nytt som är levande vibrerande....så sant och klokt!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP