Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt vetenskapliga undersökningar kan man nu vederlägga saker och ting, man kan strunta i gamla teorier om hur människan utvecklats genom tiderna, utöver att gossen eriksson uppfann propellern och gossen edison glödlampan


Urmodern är helt enkelt ur-modern





Kvinnorna och alla sina döttrar
är urmödrarna till alla människor

i åratal har man ju förstått
att om något skall gå i arv

så skall det gå via fäderna
och över till sönerna

men det enda som gick vidare
var förstås namn och gods

utöver sånt som att börja med
att äta grönsakerna före köttet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 23:16



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
humor-allvar
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP