Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna till Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström. passade direkt.


Rör vid mig, en gång till.

månader
har passerat
men ärligheten avslöjar
att det kännts som år

år sen De hördes vid
ljusår sen De rördes vid

saknaden avslöjar
att hon saknar sin andra hälft
samtidigt som
hjärtat påpekar
att hon har en annan nu

hennes svek var
odrägligt
smutsigt
& avskyvärt
och det visste han gott&väl

trots att hans hat
är större än kärleken någonsin var
så ler han fortfarande mot henne
när hon blundar




Fri vers av svenska äpplen
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-02 01:05



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta är så underbart och passande
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

svenska äpplen