Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varje ord från dig är som det ädlaste guld serverat på ett fat av silver

Varje gång jag rör dig så känner jag att jag närmar mig oändligheten

Varje kyss är som en evighet spenderat på den lyckligaste platsen i världen

och alla känslor som kommer av dessa händelser känns som steg mot fullkomlighet

Trots alla dess underbara känslor och stunder så kan jag inte undvika

att alla tankar jag har är som dödligt gift som hotar att förstöra allt som är underbart




Övriga genrer av Zlagar
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 20:35



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
wow, starkt skrivet
2009-12-07

  Gawain
Kärlek; det fragilaste av allt som finns.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Zlagar

Senast publicerade
Hoppas du har kul
år
Varför?
* Se alla