Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du har kul

Varför gör du så här

Jag har gjort allt jag kan

jag har gjort så gott jag kan

men ändå blir jag avisad

med vaga svar och rena avböjanden

leker du med mitt hjärta

bollar med det i handen som en leksak

jag hoppas du har kul

för om min smärta och lidande bringar dig lycka

så ska jag utstå all världens olycka

i evighet




Övriga genrer av Zlagar
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 16:47



Bookmark and Share


  Llinor
Klockren, fullständigtklockren!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Zlagar

Senast publicerade
Hoppas du har kul
år
Varför?
* Se alla