Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tom, men som att svart hål som suger åt sig ljud och gör så att de skrämmer


Ångestkänsla

Frosten som biter sitt första bett.
Skymning som slutat att vara
Gammelgran fallit och det hänger nu snett
Visar upp rötterna bara

Nu, hörs bara suset då grenarna rister
som gör så att vindarna väser
ljudet som gör så att själarna brister
itu för att ångesten jäser

Mitt i detta dunkel står jag




Fri vers av Knickedick
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick