Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom, säg att du lovar
Ta min hand
Värm mig, jag fryser
hjärtat är tömt
Älska eller hata, gråta eller skratta?
Våta kinder och smajlgropar
Glad eller ledsen?
Blod som rinner
Svart tunnel
Rädsla eller lättnad?
Ett sista steg
Sen kan allt vara borta.




Fri vers av vokdawoman
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vokdawoman
vokdawoman