Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag vill ha en man...' av Maria Natascha, inspirerade


Kritik på en text (274)





De som inte önskar sig
en man
kanske önskar
att de vore en




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-09-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP