Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stadsbos funderingar kring mat






Biologiskt kravodlat kött?

Det måste ju bara vara
sådant kött som är
uppfött på och tillverkat
av frigående morötter




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 22:15



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
He he...ja, det måste nog vara så...kul!!/B
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP