Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två möts, utanför vardagen, början ...


Ska inte

Du är så varm
Jag får inte

Du är så mjuk
jag ska inte

Du är så vacker
jag borde inte

men jag vill...




Fri vers av Rune Finland
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rune Finland