Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

vill stoppa huvudet i sanden

korn i hjärna
sätter stopp för hela verksamheten
skönt
låt mig njuta


önskar att jag själv
lät mig njuta




låt det någon gång bli

stilla




Fri vers av uplink
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uplink