Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Medelmåtta

På ett möte satt Mr Medelmåtta
Och väste fram ljud som en vämjelig råtta
Så att ingen annan fick chans
och dolde sin vidriga svans.

Han väste fram ljudet av alla klishéer
Mr M hade inga konkreta idéer,
men av alla så hördes han mest.
Man förleddes att tro han var bäst.

Mr M han är varken vit eller svart.
Är kompassen som inte kan visa dig vart
du ska gå för att komma till målet.
På den rakaste väg är han hålet.

Mr M han är grå, varken klok eller dum,
men han väser så även den kloke blir stum.
Han förtränger var man som är klok,
så han tror att var man är en tok.

Han går sedan hem efter fullgjort sin dag.
Den som inte är Mr M han är svag,
och förtjänar på tårna bli trampad
och ner under jorden bli stampad.

I sin värld är det bara på honom han tänker.
och han vet att den strålande framtiden blänker
på honom och allt som har hänt,
gör så M blir en ny president




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-04 09:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja klischéer
vill vi inte ha
vill bara ha
äkta god vara!
2009-09-04

  notsomad
tror att jag känner den mannen....bra med en käftsmäll åt det normativa och tråkiga.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick