Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hälsa på dig

Jag önskar att jag kunde åka och hälsa på dig.
En dag. En enda dag.
Det skulle vara tidig sommar
och vi skulle sitta ute i skuggan och prata.

Kanske kunde jag stryka dig över håret...
utan att du blev generad,
som du alltid blev när jag gjorde det.
Kanske kunde jag till och med
få hålla din hand en stund.
Dina händer.
De händer som alltid
tagit emot mig då jag fallit.
De händer som alltid
räddat mig.

Vi skulle sitta där och småprata.

Jag kunde ta mamma med mig på resan också.

Alla säger
att jag måste vara glad att du slapp lida.
Tröstande!?
Ja jag ÄR glad att du inte behövde bli sjuk och liggandes.
Klart att jag ÄR glad att du inte behöver lida.
Men jag vill ju ha dig här igen, frisk och glad.

Kan det verkligen bli jul fler
gånger nu när Tomten är borta!?

Älskar dig pappa




Övriga genrer av Therés
Läst 191 gånger
Publicerad 2005-10-10 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!