Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle kunna vara



hör
hur jag viskar
låter min andedräkt
smeka
värma
fukta
ditt öra


känn
mina händer
målmdevetna
krävande
darrande
söka dina
vilja


andas
dina andetag
i samklang
med mina
ackompanjerade
av våra hjärtans
innerliga röst
vibrerande
förenade
i enstämmig
takt


fläta ihop
dina fingrar
armar
ben
tankar
längtan
med mina
ivrigt
krävande
kvävande
med din tyngd


smaka
min saft
följ
de små blänkande
pärlorna
längs min kropp
rinnande
fuktande
små
kärleksdroppar
se hur de blandas
med dina


se mig
tillåt mig
att älska
förmedla
min värme
min längtan
så pulserande
och het
eskalerande
i sin oändlighet

se oss


hur vi skulle kunna vara



en












Fri vers av Fallgirl
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl