Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom att tänka på denna ikväll


Kvällstankar 5/9 2009

sommarens ljusa kvällar har

lämnat över till höstgryning

vacker kylig vinterdag väntar

090905




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo