Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens tystnad

Om man stannar och vilar uppmärksamt

i stillhetens tystnad

så verkar den vid första anblicken tråkig

men den som tar sig tid att stanna kvar där

hittar något underbart i detta tysta här.

Lystra till det tysta

i och omkring dig.

En vacker rikedom väntar

tålmodigt kärleksfullt stilla.

Det kan väl inte vara så illa.

Du kanske t o m detta kommer att gilla.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-05 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det yttersta ruset
2009-09-06

  Gunsan
det kräver lite träning i dagens ljudrika samhälle
men sedan blir det ett måste
att få vila öronen
att vara stilla
innan man utsätter sig för vimmlet och stimmet igen
2009-09-06

  Myself
ja,att ge tystnaden sin tid är en konst, behöver uppmärksammas,och de gör du här och nu.
2009-09-05

  etthjärtaäralltidrött
Gillas, abolut :)
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP