Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insnöade tankar

Tankar faller i sinnet som flingor av snö

stannar en stund och smälter bort i tö.

Ibland händer dock att tankarna fryser

så att man riktigt ryser.

De stannar i medvetandet som drivor av snö

som vägrar att dö.

Men om man bara låter dem vara

utan att bejaka eller förneka

kommer de med all säkerhet att förblekna.

Våren kan åter i sinnet spira

och med klarhet världen fira.

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-06 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stor konst
beskrives
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP