Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blek ordlek


Låt mej gissa -

Du är en hängiven poetissa
i en konstnärligt utformad frissa
som väcker anstöt hos vissa
medans andra väljer att dej hissa

fast det går ju inte att missa
att somliga älskar att dissa
på dina mästerverk försöker dom pissa
och en hätsk stämning upptrissa

men då avväpnar du alla genom att fnissa!




Fri vers av Jonas Lindmark
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Lindmark
Jonas Lindmark