Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den safirblå flamman

Den safirblå flamman

brinner i hjärtats inre kamrar

där, där det dunkar och hamrar.

Denna ljuva kärleksblå eld

är mycket viskande lågmäld.

Men ändå så är den kungarnas konung

och ljuvare än den ljuvaste honung.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-06 20:30



Bookmark and Share


  poetryGirl
Romantik...
2009-09-06

    ej medlem längre
Såsom
Rumi
tjuvkikade
en gång

och såg
skrev fordom
2009-09-06

  Sturesdotter
Känner mig så lugn när jag läser denna; och lämnar en känsla av att jag blivit stärkt!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP