Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm Hmm

Någon går omkring
Tyngre än nationens samlade bakrus
Plockar bilar på motorvägen
mellan Strängnäs och Eskilstuna
Stoppar några i säcken
Slänger andra
Hmm Hmm

Sparkar in småfåglarna i skogen
Stannar upp med en suck
Misommar, tänker han

Vattendroppar
stora som mellansvenska insjöar
faller mjukt
över vändrot, fibbla och björksly

Ett kvaddat moln
nödlandar på hans hjässa
Trasigt ligger det där
Hmm Hmm






Fri vers av Igür
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 20:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Älskar de där stora vattendropparna!
Det får gärna falla en här, på Ringvägen 40!
2009-09-10

  Gunnar Odhner
Just så tungt kan det kännas. Hm, hm, jag får väl drumla hem nu.
2009-09-07

    resilient
"tyngre än nationens samlade bakrus" - ja det är midsommardagen, det
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Igür
Igür