Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens flamma

I sanningens flamma

brinner alla illusioner upp.

I sanningens flamma

försvinner det uppdiktade jaget

och inte ens askan blir kvar.

Där står man plötsligt utan svar

inför det oändligt stora mysteriet

som döljer sig i allt.

Där finns en stillhet utan gränser.

Där finns en tystnad så oändligt djup.

Där finns en kärlek bortom allt förstånd.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 23:14



Bookmark and Share


  Miss Mod
En riktigt stor storhet!
2009-09-11

    ej medlem längre
Skönskrift
som vårvind

jaget - hmm..
2009-09-08

  livsdans
Ja...det är häftigt när det händer!
2009-09-08

  poetryGirl
fin
2009-09-08

  peter markurth
mkt bra text, fångar.. gillar den
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP