Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogräset i vår stad

I varje stad, i nästan hela världen finns spår av mänskliga betenden, det är inte konstigt, det är ju nästan bara människor som bor där.

I varje stad, finns rum för reklam

I varje stad, finns det väggar och hus

I varje stad, så går livet ut att konsumera

I varje stad, finns det hem lösa

I varje stad, finns det ogräs som gror

Men varför vill vi få bort ogräset som gror i vår stad

Varför inte låta naturen ta över

Varför inte ge naturen andrum i vår stad

Varför tvättar vi bort det mänskliga ogräset

Varför inte låta det gro vidare

För då skulle staden bli vackrare

Det finns två stycken typer av ogräs

Det ena är mänskligt det andra är naturligt

Men båda skall bort

Enligt stads planerarnas och de ledande mänskornas bestämmelser.





Fri vers av ravenfleven
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 09:26



Bookmark and Share


  Broder Jakob
instämmer!
2009-09-22

  Rorschach
ja mena han under mig, asså han under min profil
2009-09-15

  Rorschach
jag håller med han över mig, väldigt djup och rörande :)
2009-09-15

    mikkelk
väldigt djup och rörande.
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

ravenfleven