Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten Höst, av Perina, inspirerade


Kritik på en text (275)






envar som arbetat i parker
med att vårda parkens buskar och träd
vet just att det handlar om vård
snarare än vanvård

till skillnad från det människor
gör varandra
av skenbar omtanke och kanske rent av
i misshugg och av oefterfrågad vänlighet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 10:12



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
...... m a o människors falskhet som det tyvärr finns gott om. Så tolkar i alla fall jag texten som är väldigt bra!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP