Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
christine sabel inspirerade


Aforism nr 895






...man är för alltid skyldig
sina föräldrar
för att man blivit född

ändå förbannar man
ibland den dagen
förälder såväl som barn...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 19:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tolkningen är fri, som flickan sa
2009-09-08

    Tea Alex
Jag vet inte om jag förstår riktigt så jag måste fråga - menar du att både barn och föräldrar ogillar barnets födelsedag? Förlåt kanske är en korkad fråga.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP