Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På eftermiddagen fikade vi, på kvällen avnjutes en god kopp te med


Höstsmak

efter månskenet tar

solen och vindarna över

teet smakar blåbär

090909




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo