Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdomars infekterade gränskamp, av Jack E. Glad, inspirerade


Kritik på en text (280)






jag tänker att de hatar
att vara på väg att bli
som sina föräldrar och det hatar de

det är det där ekorrhjulet som hotar
att ta kål på barnets inre kärna...
...få vill bli vuxna och ändå gör de allt
för att verka vuxna

genom att supa och röka och försöka
komma in på restauranger o pubar...

det är verkligen förvirrande...
...de dras obevekligt in i en värld
där man på allvar måste ta ansvar
för sina handlingar
vilket inte verkar det allra minsta lockande

rädslan för det 'okända' knyter sig i magen
som tarmvred de tror aldrig skall släppa
när det väl har börjat




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP